JOYAS - O EXPERIENTA UNICA

despre-noi

Joyas este o poveste despre pasiune si moda, care a inceput sa se scrie in 2016. Pornind de la ideea ca stilul este un mod de viata, profund personal si intotdeauna incitant, am creat un brand destinat iubitoarelor de pantofi si eleganta, al carui principal obiectiv este acela de a oferi o experienta unica tuturor femeilor. Inspirati din cele mai populare trenduri din moda internationala, caracterizati de o calitate impecabila si de abordari indraznete, pantofii Joyas spun povestea farmecului feminin intr-o maniera inedita. 

Fiecare pereche de pantofi marca Joyas reprezinta o creatie 100% REALIZATA MANUAL, din cele mai calitative materiale si texturi. Atent alese si imbinate cu cea mai mare grija, materialele noastre sunt transformate de catre mainile magice ale profesionistilor in pantofi inediti, meniti sa reflecte unicitatea fiecarei femei, in Bucuresti, Romania.

Livrarea unei experiente unice ne permite luxul de a ne aloca pana la doua saptamani confectionarii fiecarei perechi de pantofi. Astfel, fiecare creatie devine o poveste despre rafinament, rabdare, calitate, pasiune si feminitate.

Joyas iti ofera posibilitatea de a deveni propriul tau designer si de a-ti crea pantofii pe care ii visezi, pentru ca unul dintre obiectivele noastre este sa oferim fiecarei femei pantofii de vis. Cream modele personalizate, dupa propria ta imaginatie, sau masuri personalizate, in asa fel incat tu sa te simti incredibil. 

Pentru ca orice pereche de pantofi devine perfecta in compania unor accesorii potrivite, Joyas iti pune la dispozitie cele mai trendy articole fashion, intr-o gama variata de optiuni: incepand de la palarii chic de dama si pana la manusi superbe, curele din piele naturala, caciuli fancy sau tricouri unicat, realizate prin cele mai inovative tehnici de imprimare si fiind realizate integral din materiale de calitate superioara. Fie ca ai nevoie de elemente distinctive pentru o tinuta de ocazie, fie pentru garderoba ta de zi cu zi, accesoriile Joyas sunt ideale pentru tine.

Traieste, alaturi de noi, experienta inedita a stilului desavarsit!