CUM COMAND UN PRODUS JOYAS?

Pentru  comanda un produs de incaltaminte sau un accesoriu Joyas, ai doua posibilitati, pe care le vom detalia in cele ce urmeaza:

1. COMANDA TELEFONICA

Poti opta pentru aceasta varianta daca doresti sa stabilesti telefonic toate detaliile comenzii tale, impreuna cu un reprezentant Joyas. Pasii pe care trebuie sa ii urmezi sunt urmatorii:

 • Da click pe produsul dorit de pe site-ul nostru;
 • Selecteaza butonul "Suna" sau contactati-ne direct la  0727 868006

2. COMANDA ONLINE

Aceasta optiune este modelul standard de comandare a unui produs Joyas, si dureaza sub un minut; pasii pe care trebuie sa ii urmezi pentru a plasa o comanda online sunt:

 • Da click pe produsul Joyas pe care doresti sa il comanzi;
 • Selecteaza marimea dorita pentru acesta;
 • Apasa butonul negru COMANDA; se va deschide o fereastra care iti permite fie sa finalizezi comanda, fie sa iti continui cumparaturile; 
 • In cazul in care alegi sa finalizezi comanda, trebuie sa completezi campurile din formular (daca ai deja cont creat pe site, trebuie doar sa te loghezi si detaliile vor aparea automat), sa selectezi metoda de plata si sa apesi butonul  TRIMITE COMANDA din partea de jos a paginii.
 • In cazul in care alegi sa continui cumparaturile, in momentul in care ti-ai selectat toate produsele si le-ai adaugat in cos, tot ce trebuie sa faci este sa apesi pe butonul care indica cosul tau de cumparaturi, din partea dreapta sus, si sa finalizezi comanda.

Exista si o a treia optiune de a comanda un produs Joyas, si anume:

3. COMANDA PERSONALIZATA

Aceasta optiune se aplica in urmatoarele doua cazuri:

 • Cand vrei sa modifici unul dintre produsele deja existente pe site (de exemplu - vrei un toc mai mic sau mai mare); in acest caz, trebuie sa urmezi exact pasii de la punctul doi, si sa completezi sectiunea de mesaje / observatii cu modificarile dorite.

Important de retinut: Pentru comenzile personalizate, se percepe AVANS!

MENTIUNI:

Imaginile de produs sunt realizate in cadrul unui studio foto profesionist, cu toate conditiile acestui mediu. De aceea, culoarea din poza poate sa fie usor diferita de nuanta reala a produsului, acest factor fiind influentat inclusiv de setarile monitorului dumneavoastra (spre exemplu, culoarea unui produs se poate vedea diferit pe telefon fata de laptop). 

Comenzile inregistrate pe site in timpul zilelor lucratoare, pana in orele 17:00, vor fi verificate telefonic cu dumneavoastra si livrate in ziua urmatoare, daca produsul este pe stoc si nu se specifica pe pagina de produs alt termen de livrare.

Pentru orice modificare in ceea ce priveste livrarea produselor, veti fi anuntat telefonic de catre unul dintre reprezentantii Joyas. 

SC JOLIE DIVAS  SRL isi rezerva dreptul de a anula comenzile plasate sau aflate in curs de livrare, in oricare dintre situatiile urmatoare:

 • daca clientul amanda de 2 ori livrarea coletului;
 • daca clientul refuza de 2 ori preluarea coletului de la curier;
 • daca clientul anlueaza si ulterior re-confirma comenzile plasate pe site;

Pentru alte detalii privind politica de retur, de confidentialitate, garantia si termenii si conditiile de utilizare, va rugam sa accesati paginile dedicate pe site-ul nostru. 

Modalitate de plata

Pentru livrarea pe teritoriul Romaniei, plata comenzii se poate face ramburs la livrare sau cu cardul la lansarea comenzii.

Pentru livrarile in strainatate, nu exista posibilitatea de plata ramburs la livrare, se accepta doar plata cu cardul la finalizarea comenzii.